Bakkerij Bread&Company Restaurants & Horeca 

Bakkerij Bread&Company

Warme & Koude broodjes, Panini, Uitsmijters, Maaltijdsalades, Soep, Warme & Koude Dranken.

In 2012 is Kracht in zorg opgericht door Guido Jessen en Eric Nafzger. Kracht in Zorg is een erkende zorgaanbieder en ISO gecertificeerd.
Voor verdere informatie over Kracht in Zorg kunt u onze site www.krachtinzorg.nl bezoeken.

Door onze werkzaamheden bij Kracht in zorg hadden wij al snel in de gaten dat er behoefte was aan een dagbestedingsvorm. Om in deze behoefte te kunnen voorzien zijn wij Bread & Company begonnen. Hier kunnen mensen met affiniteit voor horeca dagbesteding genieten. Met name voor mensen die moeilijker toelaatbaar zijn tot de arbeidsmarkt of op welke manier dan ook de boot hebben gemist. Zo bieden wij mensen een nieuwe kans in een moderne horecasetting. Bij Bread & Company worden mensen begeleidt door een echte leermeester, die veel oog heeft voor smaak, kwaliteit en gastvriendelijkheid. Vanwege onze voorliefde van bourgondisch en gezond eten, het werken met mensen en voor mensen is Bread & Company opgezet.

 

Bread & Company gebruikt de koffie van Peeze, Dit is klimaat neutraal en fairtrade koffie met compensatie bij de bron. T.a.v. duurzaamheid hebben we er voor gekozen om zoveel mogelijk met materialen te werken die recyclebaar zijn. Voor de verbouwing van Bread & Company is er bewust gekozen om gebruikte bouwmaterialen een tweede leven te geven.

 
Hoofdstraat 14
6436 CE Amstenrade

Telefoon: 046 442 6015

Bestellen op thuisbezorgd.nl
Klik hier voor de Bread&Compnay Thuisbezorgd website.

Website
www.breadandcompany.nl

Related posts