Fysiotherapie MSC Wingbermuhle en Bol Gezondheid & Welzijn 

Fysiotherapie MSC Wingbermuhle en Bol

Samen zo snel mogelijk het beste resultaat bereiken, is een belofte die we al jaren waarmaken. Onze cliënten hebben per indicatie gemiddeld twee behandelingen minder nodig. Dat scheelt u tijd. U staat centraal in onze persoonlijke aanpak. We werken samen met de huisartsen en medisch specialisten in de regio en zijn sinds vele jaren Pluspraktijk en TopZorgpraktijk. U bent bij ons in Krimpen en Capelle aan den IJssel in goede handen.

Wanneer fysiotherapie?
Als u pijn en/of belemmeringen heeft bij bepaalde houdingen of bewegingen, dan bent u welkom bij ons met èn zonder verwijzing van de huisarts of medisch specialist.
Een behandeltraject is afhankelijk van de indicatie en wordt altijd persoonlijk met u afgestemd. Aan bod komen:
intake, behandeling, oefentherapie en indien nodig medische trainingstherapie en/of Fysio Fit.

Eerste afspraak
U kunt binnen enkele dagen volgens afspraak terecht. In geval van urgentie (naar het oordeel van de arts of fysiotherapeut) krijgt u voorrang. Als u bij ons komt zonder verwijzing van een arts, wordt bekeken of er signalen zijn, waardoor het toch verstandig is eerst een arts te raadplegen. Door een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek beoordeelt de fysiotherapeut of u in aanmerking komt voor fysiotherapie of manuele therapie. Het juiste behandeltraject wordt bepaald en samen met u komen we tot een behandelplan met evaluatiemomenten. Wilt u bij de eerste afspraak uw verzekeringspas en legitimatiebewijs meenemen? (Dit geldt ook voor kinderen onder 18 jaar.)

Intake en behandeling
Op persoonlijke en respectvolle wijze krijgt u uitleg en advies over de aard van uw gezondheidsprobleem. Samen met u komen wij tot een doelmatig behandelplan. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Het is onze taak om herstel-belemmerende factoren weg te nemen en om het natuurlijk herstelvermogen te stimuleren. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid en zelfstandigheid bevorderd en de kans op het terugkomen van klachten verkleind. Naast behandeling stimuleren we activiteiten door het geven van oefeningen en/of medische trainingstherapie.

U heeft ook een eigen verantwoordelijkheid: actief meedenken over, en werken aan uw herstel. Voortdurend evalueren wij samen met u de voortgang van de resultaten om u een zo efficiënt en effectief mogelijke behandeling te geven.

Behandeling aan huis
Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kunnen wij u thuis behandelen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om mensen die een grote operatie hebben ondergaan en daardoor nog niet mobiel genoeg zijn om naar de praktijk te komen.

Bij revalidatie na een hersenbloeding hebben sommige cliënten meer baat bij behandeling aan huis. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ‘aan huis behandeling’, dan kunt u contact met ons opnemen.

Fysiotherapie MSC Kortland
Nieuwe Tiendweg 11a
2922EN Krimpen aan den IJssel

T: 0180 519 001
E: contact@fysiotherapiemsc.nl

Fysiotherapie MSC Capelse Brug
Rhijnspoor 251
2901LB Capelle aan den IJssel

T: 0180 519 001
E: contact@fysiotherapiemsc.nl

Fysiotherapie MSC Krimpen
Gezondheidscentrum Groenendaal 1
2922CJ Krimpen aan den IJssel

T: 0180 519 001
E: contact@fysiotherapiemsc.nl

Website: http://www.fysiotherapiemsc.nl

Related posts