Restaurants & Horeca 

Gasterie eetcafé de Bokkereyer

Onze Gasterie is een eetcafé met als voornaamste doelgroep wandelaars en fietsers. Hier ontmoet men elkaar.

Elke dag ligt de krant voor u klaar, hebben we verse vlaai en kunt u genieten van een kop koffie, lekker speciaalbiertje of een goed glas wijn. Zin in iets lekkers? Dan zit je bij ons ook goed, maak een keuze uit onze heerlijke huisgemaakte soepen, boerenboterhammen, salades of warme gerechten. Op ons terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht en van het zonnetje als deze schijnt. Bij koude en regenachtige dagen zorgen wij voor een warme en gezellige sfeer binnen. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers willen wij u optimaal van dienst zijn en zorgen voor een plezierig verblijf voor jong en oud in onze Gasterie.

Sweikhuizen ligt midden in Landschapspark De Graven: een natuurgebied van circa 5.700 ha groot, dat zich uitstrekt van Kasteel Millen in Sittard tot de Mulderplas in Schinnen. Diverse wandel- en fietspaden voeren je langs de mooiste plekjes. Wat Landschapspark De Graven uniek maakt, is de grote diversiteit van landschapstypen: plateaus, hellingen, graften, struwelen, beekdalen en lössgronden. Het landschap wisselt continu. Daarnaast wordt het gebied gemarkeerd door eeuwenoude beken en een groot scala aan monumentale bouwwerken. Wij laten u graag kennismaken met dit mooie landschap. Bij ons in de Gasterie zijn verschillende wandelroutes verkrijgbaar.

Sweikhuizen, een stukje buitenland op eigen bodem… Dat gevoel krijg je als je door de kern van Sweikhuizen loopt. Via steile weggetjes kun je al wandelend het dorpje verkennen. Geniet van de markante vakwerkhuizen, het idyllische kerkje uit 1739 en het uitzicht op de heraangeplante “Sjweikeser Rèngelaote” pruimen boomgaarden die Sweikhuizen rijk is.
We beschikken over een ruim terras met speelwijde, en uw viervoeter is ook van harte welkom bij ons.

Gasterie de Bokkereyer

Bergstraat 1
6174 RN Sweikhuizen

046-4430561
info@bokkereyer.nl

www.bokkereyer.nl

Gasterie eetcafé de Bokkereyer

Related posts