Gastouderbureau Junior Overig 

Gastouderbureau Junior

Gastouderbureau Junior regelt kort- en langdurende bemiddelingen tussen vraag- en gastouder tegen een betaalbare prijs in Steenwijk, Meppel en omgeving. Hierbij staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak voorop.
Gastouderbureau Junior levert maatwerk; er moet een goede ‘match’ zijn tussen een vraagouder en een gastouder.
Gastouderbureau Junior komt persoonlijk kennismaken met zowel de vraagouder als de gastouder om te beoordelen welke gastouder het beste past bij welke vraagouder.
Gastouderbureau Junior organiseert vervolgens een kennismakingsgesprek tussen de vraagouder en de gastouder zodat zij opvoedingswensen en andere ideeën kunnen uitwisselen, en kunnen onderzoeken of er ‘een klik’ is.
De gastouder wordt door het gastouderbureau gescreend en moet aan bepaalde kwaliteitscriteria voldoen. In en om het huis van de gastouder wordt gekeken naar veiligheid en hygiëne, en jaarlijks zal er een Risico Inventarisatie worden uitgevoerd.
Naast de bemiddeling, blijft Gastouderbureau Junior de koppeling begeleiden. We bezoeken de vraag- en gastouder enige malen per jaar en hebben daarnaast telefonisch contact. Ook wordt de opvang elk half jaar met zowel vraag- als gastouder geëvalueerd.
Gastouderbureau Junior is een erkende organisatie en werkt volgens de regels van de Wet Kinderopvang.
Gastouderbureau Junior biedt jaarlijks een kinder- EHBO cursus aan. Daarnaast organiseren we thema-avonden en opvoedingsondersteunende cursussen. Ook geven we maandelijks een nieuwsbrief uit.

Adres GOB Junior:
Boomsluiters 19
8334 MX Steenwijk

gobjunior@hetnet.nl

www.gobjunior.nl

Related posts