Gastouderbureau Stiens Overig 

Gastouderbureau Stiens

Gastouderbureau Annegré is een bemiddeling- en begeleidingsbureau voor opvang in huiselijke sfeer en stemt vraag en aanbod op elkaar af. Ouders en gastouders vragen in toenemende mate naar persoonlijke dienstverlening, kwaliteit en begeleiding tegen een betaalbare en eerlijke prijs en vergoeding.

Bemiddelen in gastouderopvang is een vak apart. Op basis van jarenlange ervaring, de ruim beschikbare expertise en bovenal door deskundigheid, zijn wij in staat de opvang behoeften van ouders en gastouders te vertalen in passende, flexibele en structurele oplossingen.

Het blijft de moeite waard om ouders verder te kunnen helpen in de combinatie van zorg en arbeid. Hierbij wordt gestreefd naar zowel zakelijke, als naar warme persoonlijke relaties. Gastouderbureau Annegré biedt professionele gastouderopvang aan, zonder dat ouders en kinderen een ‘nummer’ worden. Ouders, kinderen en gastouders willen wij altijd bij naam blijven kennen.

De kwaliteit staat hoog in het vaandel en u wordt zo optimaal mogelijk ondersteund en begeleid bij de opvang en op financieel gebied. Gastouderbureau Annegré staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

U bent van harte welkom bij gastouderbureau Annegré in Stiens, Friesland.

Bezoekadres:
Langebuorren 1
9051 BD  Stiens

Correspondentieadres:
Brêgeleane 8
9051 PM  Stiens

Telefoon: 058-8441843
Mobiel: 06-45460634

Kvk : 01117019
LRK : 800882192

E-mail:
info@gob-annegre.nl

Website:
www.gob-annegre.nl

Related posts