Reinders Snijder Accountants Belastingadviseurs Overig 

Reinders Snijder Accountants Belastingadviseurs

Reinders Snijder Accountants & Belastingadviseurs is een zelfstandig opererend allround accountancy en advieskantoor. Sinds hun start in 2001 werken zij als onafhankelijk adviseur in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf. Zowel starters, eenmanszaken als kleine en middelgrote ondernemingen zijn ruim vertegenwoordigd binnen hun brede klantenkring. Daarnaast kunt u als particulier ook uitstekend bij hun terecht.
Uiteraard bieden zij u administratieve dienstverlening, accountancy en fiscale dienstverlening. Voor een succesvolle bedrijfsvoering spelen ook andere zaken een grote rol.

U moet hierbij denken aan uw marketingbeleid, uw regelingen inzake pensioen, mogelijke bedrijfsontwikkelingen in relatie tot subsidies, personeel & organisatie, opleiding en training van medewerkers.

Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB), Fiscount en Auxilium Adviesgroep, de laatste twee zijn adviesorganisaties die hun extra ondersteuning bieden binnen alle mogelijke vakgebieden en het aanbieden van cursussen binnen ons vakgebied.

Ze zijn gevestigd midden in Steenwijk en werken in een karakteristiek kantoorpand welke in 2013 is verduurzaamd door het plaatsen van zonnepanelen, muurisolatie, vervangen kozijnen en het plaatsen van dubbel glas. Daarnaast is de kantoorverlichting vervangen door led-verlichting.

Op deze manier zijn ze klaar voor de toekomst.

Contactgegevens:
Reinders Snijder Accountants Belastingadviseurs

Adres:
Willem de Zwijgerstraat 31
8331 GS Steenwijk

Postadres:
Postbus 3
8330 AA Steenwijk

Telefoonnummer:
(0521) 52 28 13

Emailadres:
info@reinderssnijder.nl

Website:
http://www.reinderssnijder.nl/

Related posts