Sauna Dröme Putten Beauty & Wellness Dagje weg 

Sauna Dröme Putten

DE GASTVRIENDELIJKSTE EN GEZELLIGSTE SAUNA VAN NEDERLAND!

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden.

Zo ontspannend kan warmte zijn

Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kunt u genieten van het rustieke meertje
met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.
Op onze website www.saunadrome.nl vindt u alle informatie over Sauna Drôme. Ook kunt u direct online reserveren.
We verwelkomen u graag bij Sauna Drôme.

Massages

Ons team van professionele masseurs staat dagelijks voor u klaar om uw saunabezoek te combineren met een heerlijk ontspannende massage of een sportmassage. Ook reiki, shiatsu en voetzool reflextherapie behoren tot de mogelijkheden.

Hamam

Ons hamam ritueel is een heerlijke combinatie van scrubben en zeepmassage. U wordt eerst helemaal overgoten met warm water waarna de hamam-masseur uw huid van top tot teen scrubt met een speciale handschoen (kese). Zo wordt er een klein laagje van uw huid verwijderd waardoor uw huid heerlijk zacht zal aanvoelen. Vervolgens begint het inzepen. U wordt bedolven onder een grote hoeveelheid schuim van olijfoliezeep waarmee de masseur u zal masseren. De warmte van het warme water en de zeep zullen uw spieren extra doen ontspannen waardoor de massage meer effect heeft.

Overnachten
Voor gasten die niet ver willen rijden, of een perfecte avond willen afsluiten op een lokatie in de buurt van Sauna Drôme, hebben wij een samenwerking met luxe hotelaccomodaties of bed & breakfast pensions. Vraag onze receptionistes naar de prijzen en mogelijkheden. Wij reserveren graag een kamer voor u!

Sauna Drôme openingstijden

Sauna Drôme is dagelijks geopend van 10.00 – 23.00 uur.
Elke eerste woensdag van de maand ontvangen wij van 10.00 tot 17.00 uitsluitend dames, daarna weer gemengd.
Badkleding is bij ons niet toegestaan.

Beauty Drôme openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 11.00 – 21.00 uur.
Zondag 11.00 – 18.00 uur

Sauna Drôme is gesloten op:
1e Kerstdag
Oudejaarsdag (31 dec)
Nieuwjaarsdag (1 jan)

Online sauna reserveren
Handig, betrouwbaar en snel!
Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u om uw saunabezoek tijdig te reserveren. Kinderen zijn welkom tot max. 19:30 uur.

Reserveren klik hier

schermafbeelding-2016-10-11-om-15-56-42  schermafbeelding-2016-10-11-om-15-57-28  schermafbeelding-2016-10-11-om-16-03-38  schermafbeelding-2016-10-11-om-16-04-22

www.saunadrome.nl

Related posts