Spek Accountants en Belastingadviseurs Overig 

Spek Accountants en Belastingadviseurs

Spek Accountants en Belastingadviseurs, een jong en dynamisch kantoor in Krimpen aan den IJssel.
De organisatie kenmerkt zich door een full-service aanpak ten behoeve van met name kleine en middelgrote ondernemingen.

De kernactiviteiten binnen dit concept zijn accountancy en belastingadvies.
Drie belangrijke kenmerken van ons kantoor zijn: sterke cliëntgerichtheid, informele werksfeer en openheid, en een optimale balans tussen werk en privé van onze medewerkers.

Werkzaamheden
Het uitvoeren van wettelijke controles maakt nog steeds en in toenemende mate een belangrijk deel uit van de werkzaamheden binnen de praktijk. Daarnaast houden zij zich bezig met het beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen. Een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is fiscale advisering in de breedste zin van het woord.
Onze cliënten zijn vooral te vinden in de sectoren handel, dienstverlening, industrie, aannemerij, wegtransport, (binnen)scheepvaart en scheepvaart gerelateerde dienstverlening.

Toekomstvisie
Spek wil niet groot worden, maar wel doorgroeien ! “Wie niet groot is moet beter zijn”, is jarenlang hun devies geweest. Deze slogan blijft van toepassing, maar we kunnen er inmiddels wel aan toevoegen : ” .. maar je groeit er wel van”. De rode draad binnen onze dienstverlening is onze visie op cliëntgericht werken. Hiermee willen wij ons blijven onderscheiden in de markt. Onze toekomstvisie is een advieskantoor te zijn en te blijven. Om deze visie ook in de toekomst te kunnen blijven realiseren vinden wij het belangrijk om beheerst te groeien. Daarom maken wij binnen onze praktijk ook bewust de keuze voor een zekere overcapaciteit in de personeelsbezetting. Het grote voordeel daarvan is dat wanneer er werk bijkomt, je daar ook onmiddellijk op kunt inspelen. Binnen deze visie kunnen wij ook een goede werksfeer aan onze medewerkers blijven garanderen.

Administratie
Naast het controleren en samenstellen van jaarrekeningen bieden wij dienstverlening aan op het gebied van de financiële administratie van ondernemingen.

Advies
Onze deskundige medewerkers staan u ook terzijde als het gaat om advisering op een zeer breed terrein op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

Salaris
In onze praktijk zijn momenteel een drietal medewerkers inzetbaar voor de verwerking van salarisadministraties van cliënten.

Controle
Het uitvoeren van wettelijke controles is vanaf 2007 voorbehouden aan vergunninghouders van de AFM.

Fiscaal
De fiscale kennis en ervaring binnen onze praktijk is van een zeer goed niveau. Op het gebied van fiscale wet- en regelgeving zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van de relevante ontwikkelingen. Op een gedegen wijze wordt, steeds in goed overleg en op een praktische wijze ingespeeld op de voor de cliënt meest gunstige regels en mogelijkheden voor belastingbesparing.

Contactgegevens:
Spek Accountants en Belastingadviseurs BV

 

Adres:
Nieuwe Tiendweg 16
2923 AE Krimpen aan den IJssel

Telefoonnummer:
0180 – 591581

Emailadres:
info@spek.nl ( algemeen )
cspek@spek.nl ( directie)

Websiteadres:
www.spek.nl

KvK nr.
24319371

Related posts