Van Eck elektro Overig 

Van Eck elektro

Van Eck Elektro-Telecom is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en telecommunicatie, zoals bedrijfstelefooncentrales, datanetwerken en beveiligingscamerasystemen.

Van Eck Elektro-Telecom heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Het is een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als renovatie van bestaande. We garanderen een lange levensduur van de installaties en werken met onderdelen van hoge kwaliteitswaarden van gerenommeerde merken zoals o.a. Hager, Jung, Busch-Jeager, Attema, Nexans, Eupen etc.

Diensten

Elektrotechniek
Van Eck Elektro is al ruim 100 jaar uw leverancier en installateur voor de nieuw- en verbouw in onder meer bedrijven, kantoren, winkels, woningen, scholen, instellingen en voor speciale projecten op het gebied van innovatie en renovatie.

Telecom
Van Eck Telecom is sinds 1992 uw partner voor het leveren, installeren en onderhouden van telefoonsystemen voor zowel klein- als zakelijk gebruik.

Duurzame oplossingen
Maatschappelijk verantwoorde elektrotechnische oplossingen hebben voor Van Eck geen geheimen meer. Wij zijn uw specialist in advies en realisatie van duurzame oplossingen die ook u energie gaan besparen.

Veiligheid
Onlosmakelijk verbonden met onze dienstverlening is veiligheid. Wij beschikken over een vast team van gecertificeerde specialisten zodat u de zekerheid van een veilige installatie kunt genieten. Ook zijn wij ook uw partner op het gebied van eigen veiligheid in de vorm van beveiligingsinstallaties.

Inspecties
Als bedrijf wordt u waarschijnlijk regelmatig geconfronteerd met wetten, regels en voorschriften met betrekking tot uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Iedereen heeft ermee te maken. Wij hebben opgeleid personeel om inspecties en keuringen uit te voeren.

Contactgegevens
Van Eck Elektro – telecom

Adres:
Industrieweg 25
4181 CA Waardenburg

Telefoonnummer:
0418 – 651341

Emailadres:
info@eck.nl

Website:
Www.eck.nl

Related posts