Zwembad Campanula Dagje weg Sport & Vrije tijd Vakanties 

Zwembad Campanula

Zon, zee & strand

Park Campanula is een mooi gelegen bungalowpark in St. Maartenszee, op loop- en fietsafstand van het Noord-Hollandse strand. De ruime en comfortabele bungalows liggen beschut op het park en zijn voorzien van alle gemakken.

Bungalowpark bij het strand

Ons kleinschalige bungalowpark ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het Noord-Hollandse strand. Fietsen kunt u zelfs huren op ons park, dus die hoeft u niet mee te nemen. En houdt u van wandelen? Dan kunt u ook gewoon te voer; heerlijk genieten en uitwaaien in de mooie duinen.

Overdekt zwembad bij Bungalowpark Campanula

In het overdekte verwarmde zwembad bij Bungalowpark Campanula kunt u lekker baantjes trekken, is er een speciaal peuterbad en kunt u ook nog eens ontspannen in de sauna of onder de zonnebank. En natuurlijk zijn er nog meer faciliteiten op ons park.

Prachtige omgeving

Trek er op uit en laat u verrassen door de vele mogelijkheden in de omgeving van ons bungalowpark; van een dagje winkelen tot wandelen tussen de bollen velden, een terrasje pikken in Schagen, echt Hollandse Folklore de lekkerste kazen in Alkmaar…. vervelen kan bijna niet!

 

Adresgegevens: Belkmerweg 62. 1753 KK St. Maartenszee

E-mail adres: info@parkcampanula.nl / info@zwembadcampanula.nl

Websiteadres: www.parkcampanula

www.zwembadcampanula.nl

www.fietsverhuurcampanula.nl

Related posts