BewegingsenergieBeauty & Wellness Gezondheid & Welzijn 

Bewegingsenergie Natuurgeneeskundige Therapie en Yoga

Bewegingsenergie Natuurgeneeskundige Therapie en Yoga
Voorstellen

voorstellen-foto-rechtsWie is Caroline Branten?

Caroline is een erkend Natuurgeneeskundig Paramedisch therapeut, aangesloten bij het BATC. Naast de studie Natuurgeneeskundig therapeut volgde Caroline de opleidingen Shiatsu therapie en Holistic Health therapie. De levensvisie van Caroline is dat energie moet blijven stromen. Dit zie je dan ook terug in al haar afgeronde opleidingen yoga-, dans- en muziek docente.

Caroline is haar carrière gestart als dansdocente. Na de dansacademie heeft ze jarenlang dansles gegeven aan kinderen en volwassenen. Tijdens haar training in moderne dans kwam ze in aanraking met yoga. Dit voelde zo goed aan dat ze een opleiding tot yoga docente heeft gevolgd en afgemaakt. Caroline heeft nu al geruime tijd een eigen praktijk en yogastudio in Schijndel aan huis. Cliënten hebben veel baat bij de behandelingen van Caroline. Dit werk als therapeut en yoga docent geeft haar veel voldoening.

Methodes

De verschillende methodes die Caroline gebruikt om je energie in balans te brengen zijn:

Yoga geeft rust

Caroline BrantenCaroline heeft haar yoga opleiding gevolgd bij “The Life Foundation” Dru Yoga. Een healende vorm van yoga voor volwassenen en kinderen die zeer toegankelijk is, met een effectieve heilzame werking voor lichaam en geest. De les levert een bijdrage aan het loslaten van emotionele ballast, het leren ontspannen, een bewuste ademhaling, tot rust komen, stevig op je benen staan en het tot je zelf komen. De les is opgebouwd uit verschillende yoga vormen, dru-yoga, hatha-yoga en dance-yoga, die in kleine groepen wordt aangeboden. Bij mooi weer is er gelegenheid voor buiten Yoga in een bloemrijke tuin.

Door het uitvoeren van de bewegingen gecombineerd met de visualisaties komt er een bepaalde energiestroom in je lichaam tot stand. Met deze energiestroom levert yoga een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling en groeiproces en krijg je handvatten binnen bereik om leiding te nemen in je leven.

Bekijk onze lestijden en prijzen!

 

Shiatsu is weldadig en ontspannend

Een Oosterse massage vorm, waar de drukpunten vanuit de acupunctuur en massage een geheel vormen. De energiestroom in de meridianen wordt geactiveerd, stel je voor een tuinslang wordt dicht geknepen, de energie in een meridiaan is geblokkeerd. D.m.v. shiatsu komt er een extra activatie van energie in een meridiaan, waardoor de doorstroming van de energie door het gehele lichaam op gang komt.

Klachten
Shiatsu heeft een heilzame werking tegen uiteenlopende klachten zoals: nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, reumatische klachten, stress, vermoeidheid, depressie, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, menstruatie, huidklachten en burn-out.

Wat doet shiatsu:

  • het zelfgenezend vermogen van het lichaam word geactiveerd
  • het afweersysteem, de beschermende functie van de huid wordt geactiveerd
  • de hormoonhuishouding wordt in balans gebracht
  • de circulatie van bloed, energie, lichaamsvochten en lymfe worden beïnvloedt
  • geestelijke welzijn in balans brengen
  • gif en afvalstoffen worden afgevoerd
  • herstellen van de energie balans

    www.bewegingsenergie.nl

Related posts