Overnachtingen Party & Verhuur Restaurants & Horeca Trouwen 

Abdij Rolduc | Historisch genieten met het hele gezin

Historisch genieten bij Abdij Rolduc

Abdij Rolduc in Kerkrade nodigt uit om aan te schuiven voor bijzondere beleefmomenten:  koffie met Limburgse vlaai, een high tea, borrelen, feesten, lunchen of dineren zoals de Hertogen van Limburg dat gewend waren. In ABDIJ ROLDUC kunt u HISTORISCH GENIETEN!

Overnachten in het grootste Abdijcomplex van de BENELUX

Ooit al eens overnacht in een klooster? Abdij Rolduc is het grootste abdijcomplex van de Benelux en beschikt over 160 hotelkamers verdeeld over 2 kamertypes: 2-sterren economy kamers met gedeelde badkamer en 3-sterren comfort kamers met eigen douche/toilet, TV en telefoon. De perfecte basis voor een verblijf in Zuid-Limburg!

Zoekt u een unieke trouwlocatie? Zeg dan JA tegen Abdij Rolduc!

Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk werkelijkheid wordt en u onbezorgd van deze speciale dag kunt genieten! Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag:

  • trouwen in de prachtige abdijkerk
  • fotoreportage in de rococobibliotheek
  • dineren en feesten in één van de sfeervolle ruimtes
  • overnachten in een romantische hotelkamer

Tafelen bij de KANUNNIK

In onze KLOOSTERBRASSERIE DE KANUNNIK wordt iets van de klassieke kloostersfeer tot leven gewekt. ’s Avonds à la carte dineren of genieten van het wekelijks wisselende 3-gangen menu. Overdag bent u welkom voor een kloosterlunch of een hapje en een drankje van onze speciale bier- en borrelkaart.

Parkstad Limburg: toerisme award

De omgeving van Abdij Rolduc heeft veel te bieden. Steden als Maastricht, Heerlen, Aken en Valkenburg liggen om de hoek en het Zuid-Limburgse Heuvelland is binnen handbereik. Onze abdij ligt in Parkstad Limburg, die in 2016 de Tourism for Tomorrow Award gewonnen, de hoogste toeristische onderscheiding ter wereld!  Met een ruim aanbod aan attracties zoals de bekende GaiaZoo, het Museumplein, de Leisure Dome en Snowworld Landgraaf zult u zich hier niet vervelen! Direct rond de abdij kunt u genieten van ons kloosterpark of een kijkje nemen in onze wijngaarden.

Beleef het verleden: historische rondleiding

Wilt u meer weten over de geschiedenis van dit indrukwekkende complex? Elke zondagochtend om 10.30 uur  wordt er een rondleiding gegeven. In de schoolvakanties kunt u ook op woensdagmiddag om 16:00 uur  deelnemen aan een historische rondleiding door de abdij. Kijk op de website voor de actuele data en prijzen.

Elke maand anders!

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten. Het hele jaar door vinden hier  exposities, markten, concerten en lezingen plaats. Kijk in onze agenda op onze website voor de actuele evenementen.

NAW- en contactgegevens:

Abdij Rolduc

Heyendallaan 82

6464 EP Kerkrade

Openingstijden: hele jaar geopend.

T: 045-5466888

Email (info en reserveringen): info@rolduc.com

Website: www.rolduc.com

      

Related posts