Cafe De Kemp - DrankAvondje uit 

Café De Kemp

Uitgaan in Lelystad doe je bij: Café De Kemp!


Café De Kemp is een gezellig bruin bier café buiten het centrum van Lelystad waar de gast centraal staat. De muziek staat op de achtergrond zodat niemand hoeft te schreeuwen om gehoord te worden.


Muziekcafé


Om de twee weken is er op zaterdag een jamsessie waar amateurs en professionals samen muziek maken. Het is iedere keer weer een verassing om te zien en te horen wat er ontstaat als mensen samen muziek maken. Daarnaast staan er regelmatig goede bands op het podium in ons gezellige café. Wat voornamelijk aan bod komt in Café de Kemp is 70´s & 80´s muziek, Blues, Jazz en Rock en rustige achtergond muziek. Voor de optredens op ons podium kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat bij onze contactgegevens staat.


Biercafé

Café de Kemp tapkraan

Kom eens een lekker drankje drinken in ons café. Bij ons kunt u rustig een praatje maken onder het genot van alle mogelijke drank (sterke drank, wijn, bier, koffie, thee, frisdrank). Iedereen is welkom! In Café de Kemp hebben we Grolsch op de tap.


Darten en biljarten

darts

Naast gezellig babbelen en muziek luisteren, kunt u bij ons ook even een pijltje gooien.
Je hoeft geen competitie te spelen, om bij ons te darten, je kunt ook gewoon met je vrienden of andere bargasten een pijltje gooien en een fijne avond hebben.

billiards

Ook voor een biljartje leggen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een prachtig poolbiljart staan waar een ieder gebruikt van mag maken.
Zo ziet u maar weer, bij ons kunt u een heel veelzijdig avondje doorbrengen in een relaxte sfeer. Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.


 

Openingstijden:

Maandag: 15:00 tot 02:00 uur
Dinsdag: 15:00 tot 02:00 uur
Woensdag: 15:00 tot 02:00 uur
Donderdag: 15:00 tot 02:00 uur
Vrijdag: 15:00 tot 03:00 uur
Zaterdag: 15:00 tot 03:00 uur
Zondag: 15:00 tot 00:00 uur

 

Café de kemp

Kempenaar 03-47
8242 BD Lelystad
Tel.: 0320247457

Related posts