Overnachtingen Sport & Vrije tijd SPOTLIGHT Vakanties 

Camping De Holle Poarte

Zon, zee en strand; de ingrediënten voor een succesverzekerde vakantie. Camping/recreatiecentrum De Holle Poarte staat met zijn ligging aan het IJsselmeer in ieder geval garant voor de zee en het strand. Maar ook als de zon het af laat weten is hier meer dan genoeg te beleven. Steekt de wind zijn kop op, dan zijn surfliefhebbers en andere watersportfanaten hier helemaal op hun plek.

Kinderen kunnen het hele seizoen door rekenen op een animatieteam en als u van cultuursnuiven, fietsen, skeeleren of wandelen houdt is Friesland the place to be. Kortom: Iedereen kan voor een veelzijdige vakantie terecht bij Recreatiecentrum De Holle Poarte!

Onze camping, het gevoel of je in het buitenland zit

Het kampeerterrein van De Holle Poarte ligt pal aan het strand. De ochtend beginnen met een  strandwandeling en ‘s avonds kijken hoe de zon in het water verdwijnt is hier geen droom, maar werkelijkheid.

Nog meer te beleven

Er is natuurlijk nog meer te beleven op De Holle Poarte. Zowel op de camping als ook in het aangrenzende Beachresort worden veel sportfaciliteiten aangeboden waar u al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken. Fietsverhuur, midgetgolfen, tennis, bootjes huren en bowlen: het kan allemaal. Ook is het mogelijk de binnenwateren van Makkum te ontdekken met “It Preamke” en een robbentocht te maken welke vertrekt vanaf de camping.

Meer info klik hier. 

Related posts