Sauna Beauty Wellness De Woudfennen 3Beauty & Wellness Dagje weg Overnachtingen 

Sauna De Woudfennen

Wellness & Beauty sauna

Sauna De Woudfennen ligt in het Friese Joure, waar u zich kunt laten verwennen door de heerlijke warme en koude binnen- en buitenbaden. Optimaal ontspannen, genieten en hygiëne in de sauna staan bij De Woudfennen hoog in het vaandel. Bekijk het filmpje hieronder om alvast in de relaxte sferen te komen!

Sauna De Woudfennen beschikt over diverse Finse binnen- en buitensauna’s, Romeinse Thermen met whirlpool en baden, een Oosters badhuis, sauna met Turks stoombad en een kruidentempel sauna. U kunt overal gebruik van maken en kiest zelf hoe lang u ervan wilt genieten. In sommige sauna’s hebben wij speciale opgietingen, dit geven wij aan op de diverse borden in ons resort.

Sauna Beauty Wellness De Woudfennen 2

In het sanarium kunt u genieten van het specifieke kleureneffect. De Zoutsteensauna heeft een heilzame werking en bij de Finse panoramasauna heeft u vanaf 12 meter hoogte een spectaculair uitzicht heeft over de landerijen.

Sauna Beauty Wellness De Woudfennen

In de prachtige tuin kunt u genieten van de frisse buitenlucht en de eerste zonnestralen. Lekker zonnen tijdens zomerse dagen in de tuin of misschien ‘s winters even rollen in de sneeuw.

Ervaar de rust en de ruimte die ons resort u te bieden heeft en beleef een ultieme dag wellness. Wij heten u een warm welkom!

 

Informatie over tarieven, arrangementen en openingstijden vindt u hier: www.dewoudfennen.nl.

 

Related posts