Haversack 50sAvondje uit Party & Verhuur 

Genieten in fifties-style? In den Haversack!

Limburgse gastvrijheid in authentieke sfeer

‘In den Haversack’ is een verbouwde herberg, dat gebruikt wordt als zeer veelzijdige feestlocatie en uitgaansgelegenheid in Nuth. Originaliteit, Limburgse gastvrijheid en vooral plezier en hartelijkheid staan hier hoog in het vaandel. Het bedrijf bestaat uit drie ‘takken’ met elk hun eigen gezicht: De Feesterij, The Vintage en het terras/de zolder. De herberg ‘In den Haversack’ met binnenplaats heeft feestzalen in vintage-stijl. Iedere party krijgt een passende invulling en aankleding.

In den Haversack

De Feesterij

• Uw feest in goede handen.
• Sfeervolle feestzaal met twee verdiepingen.
• De Feesterij is een feestzaal met 2 verdiepingen in de boerderijsfeer van vroeger. U zult zich er meteen thuis voelen!
• De zaal biedt plaats aan maximaal 150 personen.

Arrangementen op maat

Kom vrijblijvend uw wensen bespreken! Bruiloft, babyborrel, familie-reunie, koffie-tafel, vergadering, personeels-feest… Wij regelen het graag voor u in ‘De Feesterij’. Deze gezellige zaal beschikt over een boven-verdieping en is multi-functioneel. Boven vergaderen en beneden lunchen, boven eten en beneden feest, boven de kinderen aan de knutsel en beneden de volwassenen aan de borrel? Dat kan allemaal!

De benedenverdieping biedt plaats voor max 60 zitplaatsen of 90 staplaatsen. De bovenverdieping biedt nog eens zo’n 30-35 zitplaatsen.
Koffie-vlaai, high tea op Limburgse wijze, een uitgebreide lunch, een barbecue of een buffet naar keuze, wij denken met u mee. Uiteraard passen wij gerechten aan voor vegetariërs, dieet of allergie.

De zaal heeft ook een directe doorgang naar de kinderspeelzolder. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitleven in de ballenbak, met de paardjes of in de tv-hoek met wii spelcomputer. Uiteraard is er begeleiding aanwezig, zodat ook de kleintjes veilig kunnen rondrennen.

Uw arrangement uitbreiden met entertainment? Ook dat regelen wij graag! Van spellenverhuur tot disc-jockey of live muziek,
van pick-nick tot pony-wandeling en van thema-feest tot rondrit, wij kunnen het voor u regelen.

Pony’s & Partijtjes

Voor de allerleukste kinderfeestjes met echte pony’s… op zolder! Wij bieden all in feestjes voor kids van 4-8 jaar en voor meiden van 7-12 jaar. Al onze feestjes duren 3 tot 3,5 uur en zijn incl. onbeperkt drinken, frietjes/pannenkoeken, ervaren begeleiding en natuurlijk de paardjes. De kosten hiervoor zijn 16 euro. Ouders betalen 7,50 euro incl. eten en drinken (minimaal 1 volwassene per feest). We boeken meerdere feestjes samen, binnen dezelfde leeftijd en hetzelfde thema! Hierdoor is er geen minimum aantal kinderen per groep. Starttijden zijn op ma t/m vrijdag om 13.30 uur en 15.00 uur en za en zo om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur.

haversack pony

Foto’s? kijk op onze facebook-pagina  www.facebook.com/indenhaversack. Foto’s van de jarige zijn uiteraard geplaatst met toestemming van de ouders!

Feesten in fifties-style
Petticoats & Milkshakes

‘The Vintage’ bestaat uit een feestruimte die ingericht is in fifties-style, inclusief bediening in petticoat, en incidenteel zelfs op rollerskates! Hierbij hoort ook een gezellig terras met een originele kleine kaart met o.a. wraps, milkshakes, huisgemaakte limonade, ijs en cupcakes.

Kom sfeer proeven op ons terras

Kom genieten van een hapje en een drankje op ons gezellige terras.
Op onze kaart staan o.a. wraps, milkshakes, huisgemaakte limonade, ijs en cupcakes. Dit alles wordt geserveerd in de stijl van de jaren vijftig.
Het terras is geopend op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De openingstijden worden nog uitgebreid. Houd onze website en facebook in de gaten!

Contactgegevens
Herberg ‘In den Haversack’
Putstraat 58
6361DK Nuth

Tel.: 06-51324571
Email: info@haversack.nl
Internet: haversack.nl

 


Related posts