Info

De zoeksite voor een leuk dagje weg!

IkZoekEtc.nl is een handige zoeksite waar u de leukste dagjes weg, de gaafste uitjes en de heerlijkste hotels in Nederland kunt vinden. Door middel van onze site geven we bedrijven een extra podium, zodat zij beter vindbaar zijn voor u!

Zo gebruikt u de zoekfunctie

Aan de rechterkant van deze pagina kunt u uw favoriete uitje zoeken via ‘categorieën’ en ‘provincies’. Als u beide zoekfuncties niet invult, kunt u gewoon op de button ‘zoek’ klikken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld ‘dagje weg’, ‘groepsuitjes’, ‘trouwen’, ‘kunst&cultuur’ en ‘beauty&welness’. Er is voor ieder wat wils, of u nu alleen, met uw partner, met uw hele gezin of met uw complete vriendengroep op zoek bent naar een uitje.

Ook voor culinair genieten of een nachtje weg

Maar ook als u een sfeervol hotel of B&B in Nederland zoekt of graag uit eten wilt in een restaurant waar u niet eerder van heeft gehoord, is IkZoekEtc.nl dé zoeksite waarop u alles kunt vinden! Zoek bij u in de buurt of juist op een andere locatie in Nederland, want elke provincie heeft iets unieks te bieden.

Steeds weer nieuwe uitjes

Op IkZoekEtc.nl vindt u een grote verzameling van uitjes, dagjes weg, kinderparken, restaurants en B&B’s. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe uitjes, zodat u dat niet meer hoeft te doen. We plaatsen deze wekelijks op onze website. U hoeft alleen onze website (of check Facebook, Instagram en Twitter) in de gaten te houden als u op zoek bent naar een gezellig dagje weg met het gezin, een avondje uit met uw partner of een ontspanningsweekend voor uzelf in een beautysalon.

Vlogs van Nikee

Wilt u liever via een video kennismaken met een uitje, restaurant of B&B? Geen probleem! Onze Nikee vlogt regelmatig over de bedrijven die op IkZoekEtc.nl staan. Op die manier weet u meteen of het iets voor u is, of dat u nog liever even op onze site verder zoekt naar een meer geschikter uitje voor u.
Alle vlogs vindt u op ons YouTube kanaal!