Schoonheidssalon “La Différence”

Zodra u bij schoonheidssalon La Difference binnen komt ervaart u een weldaad van rust en ontspanning. De aromatische geuren van het franse  cosmetica merk Declèor komen u tegemoet. Door de kwaliteit van onze behandelingen, de persoonlijke benadering en de ontspannen sfeer zal u al snel duidelijk zijn wat ‘La Diffèrence”(het verschil) echt betekent.

Wij bieden u een zeer uitgebreid scala aan behandelingen en tevens kunt u bij ons terecht voor halve- en hele dagarrangementen. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up waardoor uw uiterlijk positief veranderd door middel van bijvoorbeeld het permanent aanbrengen van hele dun getekende hairstrokes op de wenkbrauwen , een mooie eyeliner en/of lipliner voor meer uitdrukking in het gezicht.

Voor het behandelen van ongewenste haargroei kunt u bij ons terecht voor IPL behandelingen ( lichttherapie) waardoor donkere haren na gemiddeld 5 à 7 behandelingen verleden tijd zijn. Lichte haren kunnen wij voor u verwijderen d.m.v. elektrisch ontharen. In het gezicht worden deze behandelingen vergoedt door de zorgverzekeringen.

Om uw huid in optimale conditie te houden geven wij bindweefselmassages die voor een optimale doorbloeding en het stimuleren van de bindweefselcellen zorgt. Als dit gecombineerd wordt met het aanbrengen van hyaluronzuur d.mv. zuurstofdruk  krijgt u een prachtig resultaat dat huidverjongend werkt.

Ook de handen en voeten worden bij ons niet vergeten behalve manicure en pedicure behandelingen , geven wij ook voetverwenbehandelingen met O.P.I producten. Vooral in het voorjaar is dit zeer aangenaam voordat de voeten weer in mooie slippers of open schoenen gezien gaan worden.

Als finishing touch kunnen wij u een visagie behandeling aanbieden zodat u met een mooie make-up naar huis gaat. Wij verzorgen ook make-upworkshops waarin U leert om een persoonlijke make-up in korte tijd zelf aan te brengen.

Bij La Difference is ons doel om iedere klant blij weer naar huis te laten gaan, door een verzorgd uiterlijk , de oplossing voor een huidprobleem, maar ook door onze persoonlijke aandacht en gastvrijheid.

Contactgegevens:
Schoonheidssalon “La Différence”

Adres:
Thamerweg 57
1422 XK Uithoorn

Telefoonnummer:
0297 566 428

Websiteadres:
http://www.ladifference-uithoorn.nl/

Facebook:
https://www.facebook.com/Schoonheidssalon-La-Diff%C3%A9rence-1392104421046864/?ref=hl