Sportfondsen SchagenSport & Vrije tijd 

Sportfondsen Schagen

Kom in beweging met Sportfondsen Schagen

Sportfondsen Schagen laat mensen van jong tot oud in beweging komen door middel van een groot aanbod aan zwemlessen, aquasporten en recreatief zwemmen. Daarnaast beschikt Sportfondsen Schagen over 5 sporthallen waar verenigingen, particulieren en organisaties gebruik van maken. Wilt u een sporthal huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

sportfondsen-schagen

Zwembad De Wiel

Zwembad De Wiel beschikt over een bassin, instructiebad, peuterbad, bubbelbad en stoomcabine. En natuurlijk, onze trots, de glijbaan van 73,5 meter lang met een transparant gedeelte. Tevens kunt u terecht in onze gezellige horeca waar u kunt ontspannen na een sportieve inspanning. Onze uitgebreide menukaart staat boordevol gezonde smoothies, verse jus en fruit. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor iets uit onze frituur of een heerlijke tosti. Naast het restaurantgedeelte hebben wij een ruimte ingericht speciaal voor het vieren van een spetterend kinderfeestje.

sportfondsen-zwemmen

De buitenbaden van Sportfondsen Schagen, Zwembad De Veersloot en  het Maarten van der Weijdenbad (vh Zwembad Geestmerend), laten zich lenen voor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! Tevens worden hier zwemlessen gegeven.

Sportfondsen Schagen is de exploitant en dienstverlener van Zwembad De Wiel, Zwembad De Veersloot,  het Maarten van der Weijdenbad en de sporthallen: De Spartahal, Sportzaal Waldervaart, Groeneweghal, De Harenkarspelhal en Sportzaal De Groet.

Contactgegevens

Sportfondsen Schagen
Wielewaal 8
1742 GC Schagen
Telefoon 0224-214390
Email schagen@sportfondsen.nl
Website sportfondsenschagen.nl

Social Media
Facebook
Youtube

Related posts