De_Strandhoeve_Afrika_kamer Bed & Breakfast De StrandhoeveOvernachtingen Vakanties 

De Strandhoeve Bed & Breakfast

Bent u opzoek naar een B&B met Partycentrum kies dan voor Bed & Breakfast De Strandhoeve

Groepsaccommodatie Suyderzee is een luxe, 5 sterren accommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand. Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen op een steenworp afstand.

 

GROTE EN KLEINE GEZELSCHAPPEN

Of je nu met een groot gezelschap of met een kleine club bent: De Strandhoeve heeft dé juiste accommodatie voor jullie partij. Luxe kamers met eigen stijlvolle privébadkamer, heerlijke boxsprings en gezellige gezamenlijke ruimtes.
De Strandhoeve heeft twee hoofdlocaties: ‘SuyderZee’ en ‘De Hoeve’.

De Strandhoeve Hightea picknickmand

SUYDERZEE; OUDLAND EN NIEUWLAND

Onze groepsaccommodatie ‘SuyderZee’ is een luxe, 5 sterren groepsaccommodatie. De accommodatie bestaat uit twee delen: OudLand en NieuwLand. Deze delen zijn aan elkaar te koppelen en kunnen ook als één geheel worden geboekt.

DE HOEVE

De Hoeve is gelijk aan onze Bed & Breakfast, die ook als vakantiehuis of groepsaccommodatie geboekt kan worden.

 

GA OP WERELDREIS IN ONZE LUXE THEMAKAMERS

Bed & Breakfast De Strandhoeve, uw garantie voor kwaliteit, rust en gastvrijheid. In onze verbouwde boerderij heeft u de keuze uit maar liefst 7 wereldbrede themakamers. Wilt u de ultieme Bed and Breakfast beleving ervaren in de typisch Engelse stijl of waant u zich liever in Afrikaanse sferen?
Slaapt u in The Big Apple, het klassieke Bretagne of het oude China. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse kamer niet.

Overnachten in Bed & Breakfast De Strandhoeve is een belevenis op zich!

 

De_Strandhoeve_Ontbijt

ONTBIJT, LUNCH EN DINER (H)EERLIJK GENIETEN

Een heerlijk ontbijt wordt voor u geserveerd in de sfeervolle ontbijtkamer. Duurzaam en vol smaak; daar gaat het om. Hier treft u dan ook hoofdzakelijk verse biologische en/of streekproducten.
Zo komt bijvoorbeeld de kaas van EKO Boerderij De Eerste, die zich tegenover van De Strandhoeve bevindt, staat er boerenzuivel op tafel en wordt ons brood op ambachtelijke wijze gebakken. Proef het verschil!

Op verzoek verzorgen wij ook lunch en/of picknick. Ook kunt u bij ons terecht voor het diner.
Voor kleine gezelschappen serveren wij hier een dagschotel; vanaf 8 personen is er een breder menu mogelijk. Vraag ernaar bij uw reservering!

Bed & Breakfast De Strandhoeve

Kom ook genieten van onze prachtige omgeving, originele themakamers, luxe box-spring bedden, privé badkamers en een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten.
Geclassificeerd met 4 Tulpen door B&B Nederland!

www.destrandhoeve.nl

Related posts