Subtropisch Bosbad Putten binnenbadGezondheid & Welzijn Sport & Vrije tijd Vakanties 

Subtropisch Bospad Putten

Subtropisch Bosbad Putten: hét zwembad van de Veluwe!Subtropisch Bosbad Putten swoosh

Subtropisch Bosbad Putten op de Veluwe is hét subtropische zwembad

voor zwemles, vrij zwemmen, kinderfeestje, schoolreisje en wellness.

Subtropisch Bosbad Putten

Over ons

Subtropisch Bosbad Putten, een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in ons subtropische zwembad, of bij mooi weer in ons heerlijke buitenbad. Onderga de weldaad van wellness. Ook daarvoor beschikt Bosbad Putten over veel faciliteiten.

Kom daarna bij in ons prima restaurant of rust uit op onze ligweide. Spring daarna in een kano of op een waterfiets, want onze grote vijver biedt heel veel mogelijkheden. In de winter kunt u daar zelfs schaatsen. Kinderen leven zich ook volledig uit in Bosbad Putten. Naast al het zwemplezier hebben we onder meer een grote speeltuin. Ook ideaal voor schoolreisjes of kinderfeestjes. Natuurlijk leren onze professionals uw kinderen graag zwemmen. Snel, goed en veilig.

Subtropisch Bosbad Putten

 

Al onze faciliteiten ziet u op deze website. Ongetwijfeld heeft u daarna zin in een bezoek aan ons Subtropisch Bosbad Putten. Van harte welkom!

Binnenkijken in ons subtopische zwembad?
Klik hier!

 

 Zwemmen leer je in Bosbad Putten!

Onze professionele en enthousiaste zwemonderwijzers geven zwemles aan alle denkbare doelgroepen. Zij helpen uw kind snel en deskundig aan een A-, B- of C-diploma. Ook voor volwassenzwemles en baby-, peuter- en kleuterzwemmen is het Bosbad Putten het adres bij uitstek.

U kunt ook op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur persoonlijk of telefonisch (0341 – 35 12 88) contact opnemen met onze zwemlescoördinator Marjan van de Poppe.

Meer weten?


Volop activiteiten

Naast recreatief zwemmen biedt Bosbad Putten ook allerlei sportieven activiteiten aan voor iedereen die wil werken aan uithoudingsvermogen, fitheid en gezondheid. Een paar voorbeelden:

Na afloop mag u natuurlijk heerlijk blijven zwemmen en ontspannen in onze diverse baden.


Binnenkijken in ons subtropische zwembad? Klik hier!


Wellness faciliteiten

Subtropisch Bosbad Putten welness

 

 

 

 

 

 

Jacuzzi
Voor slechts € 2.00 kunt u onbeperkt genieten in de buitenlucht in één van onze jacuzzi’s. Zomer en winter!

 

Zonnebank
Verantwoord bruin worden onder onze moderne zonnebanken. Voorzien van een geïntegreerde gezichtsbruiner. Egaal bruin worden is een zekerheid!

Wanneer kunt u terecht?

  • maandag en woensdag tussen 09.30 en 22.00 uur
  • dinsdag en donderdag tussen 07.00 – 22.00 uur
  • vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag van 08.00 tot 16.30 uur
  • zondag van  09.00 tot 16.30 uur

Wat zijn de kosten?
€ 5.00 voor 14 minuten (Tourniquet inworp 3x €1.00 munt en in de automaat inworp 2 x € 1.00 munt)

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de receptie van Bosbad Putten.

Stoombaden
Wij beschikken over twee stoombaden waar je met meerdere mensen tegelijk in kunt.
Voor slechts € 2.00  U kunt dan ook gebruik maken van de infraroodcabine.

Kruidenbad
Een heerlijk warm bruisend kruidenbad is een geliefde faciliteit bij ons. De geurige kruiden halen alle spanning uit uw hoofd en lichaam. Eén kruidenbad duurt circa 15 minuten en kost € 2.00.

 

Subtropisch Bosbad Putten sauna

 

Infraroodcabine
Last van stramme spieren en gewrichten? Dan is de infraroodcabine ideaal voor u! U zit in een houten cabine met lampen die een enorme warmte uitstralen. Heerlijk ontspannend en goed voor de spieren en gewrichten. Voor slechts € 2.00 ondergaat u dit genot. Bovendien kunt u gebruik maken van onze stoomcabines.

Sauna
Voor slechts € 3.00 maakt u gebruik van onze sauna. Badkleding verplicht.

 

 

Extra faciliteiten

Ligweide
Relax op onze grote ligweide!

Subtropisch Bosbad Putten waterfiets

Waterfietsen en kano
Bosbad Putten heeft een grote, mooi aangelegde vijver. Die is zeer geschikt voor waterfietsen of kanoën. De materialen daarvan kunt u uiteraard bij ons huren. ‘s Winters is de vijver een ideale plek voor schaatsplezier. Vanaf ons gezellige terras geniet u onder het genog van een hapje of drankje van alle activiteiten. De mogelijkheden bij Bosbad Putten zijn groter dan u denkt!

Waterfiets € 4,25 per stuk (30 minuten) – Kano € 2,75 per stuk (30 minuten) – Midgetgolf € 2,25 per persoon.

De openingstijden zijn van: 18 mei t/m 5 juli van 13.00 tot 16.00 uur en van 6 juli t/m 5 september van 12.00 tot 16.30 uur. Voor groepsverhuur is het mogelijk om andere afspraken te maken.

Speeltuin
Kinderen zijn dol op onze speeltuin. Als ze even klaar zijn met ravotten in het zwembad, spelen ze buiten verder op onze toestellen. Zo hebben we een klimpiramide die maar liefst negen meter hoog is!

Restaurant
Bosbad Putten heeft een gezellig restaurant, waar u tegen aantrekkelijke prijzen prima kunt eten en drinken. Kleine en grote gezelschappen kunnen hier een goed feestje houden!

Grand cafe ‘De Boskamer’
Zuiderveldweg 6
3881 LJ Putten
Telefoon / fax (0341) 35 24 12
E-mail: boskamer@live.nl

 

Arrangementen

Subtropisch Bosbad Putten biedt meer dan zwemplezier alleen. Kijk ook eens naar onze arrangementen:

 

Tarieven en openingstijden

Klik hier voor onze recente tarieven en openingstijden

 

Adres en route
Subtropisch Bosbad Putten, Zuiderveldweg 6, 3881 LJ Putten
T 0341 – 351288 – info@bosbadputten.nl

Bosbad Putten is prima bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of als u in de buurt bent, met de fiets. We beschikken over een grote gratis parkeerplaats en fietsenstalling.

Hoe bereikt u ons?

Vanuit richting Zwolle:

Neem op de A28 ter hoogte van Harderwijk de afslag Ermelo (afrit 12). Hou de richting Ermelo/Putten aan, met wegnummer N303. Dit is de Putterweg. Rij alsmaar rechtdoor tot u aan uw linkerhand een tankstation ziet. Sla vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf de Zuiderveldweg in. Na 500 meter ziet u Bosbad Putten aan uw rechterhand. Eveneens rechts is ruime parkeergelegenheid.

Vanuit richting Amersfoort/Utrecht:

Neem op de A28 de afslag Nijkerk (afrit 9). Hou rechts aan richting Nijkerk, wegnummer N301. Na 500 meter neemt u de rotonde 3/4 rond. U blijft vervolgens de weg volgen richting Putten. Op een gegeven moment nadert u een kruispunt met verkeerslichten, waar u vlak na het kruispunt rechts een tankstation ziet. Op dit kruispunt gaat u linksaf, naar de Zuiderveldweg. Na 500 meter ziet u Bosbad Putten aan uw rechterhand. Eveneens rechts is ruime parkeergelegenheid.

Vanuit richting Apeldoorn:

Neem op de A1 de afslag Voorthuizen (afrit 16). Hou rechts aan richting Putten, wegnummer N303. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor, u blijft de N303 volgen richting en vervolgens door Putten. Na een drietal rotonde`s ( de laatste is een ovatonde ) ziet u bij het kruispunt met stoplichten, rechts een tankstation. U steekt het kruispunt over naar de Zuiderveldweg. Na 500 meter ziet u Bosbad Putten aan uw rechterhand.Eveneens rechts is ruime parkeergelegenheid.

Vanuit richting Amsterdam:

Houd op de A1 bij knooppunt Hoevelaken de richting Zwolle – A28 aan.
Neem op de A28 de afslag Nijkerk (afrit 9). Hou rechts aan richting Nijkerk, wegnummer N301. Na 500 meter neemt u de rotonde 3/4 rond. U blijft vervolgens de weg volgen richting Putten. Op een gegeven moment nadert u een kruispunt met verkeerslichten, waar u vlak na het kruispunt rechts een tankstation ziet. Op dit kruispunt gaat u linksaf, naar de Zuiderveldweg. Na 500 meter ziet u Bosbad Putten aan uw rechterhand. Eveneens rechts is ruime parkeergelegenheid.

Tot gauw!

Subtropisch Bosbad Putten Swoosh onder

Related posts