Biesenberg Vakantiewoning watervalOvernachtingen Sport & Vrije tijd SPOTLIGHT Vakanties 

Vakantiewoningen De Biesenberg

Prachtige vakantiewoningen in De Biesenberg

Gelegen in een landelijke omgeving, aan de voet van de bosrand in het mooie heuvelland. Vakantiewoningen De Biesenberg is een kleinschalig vakantiecentrum dat bestaat uit drie vakantiewoningen, gelegen in een landelijke omgeving, aan de voet van de bosrand in het mooie heuvelland.
Een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede ‘Bourgondische’ dat Limburg in huis heeft.

Natuurlijk Genieten

Natuurlijk genieten “Een geliefde plek voor iedereen die wil genieten van al het goede bourgondische dat Limburg in huis heeft”.  De Biesenberg is centraal gelegen binnen de Euregio Maas-Rijn. De Euregio is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband van gebieden die liggen in de Europese Unie.
De Euregio Maas-Rijn heeft veel te bieden en bestrijkt het gebied van Heerlen, Maastricht, Vaals, Hasselt, Genk, Luik en Aken.

Event

Events en leuke dagjes weg in de buurt:
• Heerlijk BBQen tijdens uw vakantie met AZ Party service;
• Fietsen huren bij Cycle Center;
• Wijnproeverij bij De Wijngaardsberg en nog veel meer… bekijk voor meer events de website van De Biesenberg.

Wandelen
De omgeving leent zich perfect om erop uit te trekken voor een lange wandeling door een afwisselend landschap, van hellingbossen, holle wegen, velden en akkers. Met een beetje geluk komt u een ree, vos of das tegen.

Fietsen en mountianbiken
De vakantiewoningen liggen direct aan een knooppunten-route, waar u met fiets of mountainbike mooie routes kunnen uitstippelen. Het fietsnetwerk is in totaal zo’n 600 kilometer lang en heeft 100 knooppunten. Uiteraard kunt u richting het heuvelland trekken, maar als je niet zo van steile uitdagingen houdt, zijn er in Zuid-Limburg een mooie routes te fietsen. Naast heuvels en dalen, zijn er plateaus en vlaktes.

Omgeving

Maastricht
Elke cultuurliefhebber en Bourgondiër uit binnen- en buitenland moet een keer in Maastricht zijn geweest.

Valkenburg
Valkenburg aan de Geul is een van dé grote toeristische trekpleisters van Zuid Limburg. Een bezoekje brengen aan dit romantische plaatsje is dan ook zeer de moeite waard.

Aken
Vlak over de grens in Duitsland ligt Aken, de stad van Karel de Grote.

Luik
Het vroegere bisschopsdom en prinsendom is dankzij haar geschiedenis en huidige industrie uitgegroeid tot één van de belangrijkste steden in België.

 


WATERVAL 


DE WINGERD     


VLIEK

Heeft u vragen over een van onze woningen?
Neem dan gerust met ons contact op:

Waterval 36,38 & 40
6235 NC Ulestraten

E: debiesenberg@gmail.com
T: 06 151 75 937
W: www.biesenberg.nl

Related posts