't Voetenparadysje praktijk voor voetreflexmassage in Breezand 2Beauty & Wellness Dagje weg Gezondheid & Welzijn SPOTLIGHT 

’t Voetenparadysje praktijk voor voetreflexmassage in Breezand

’t Voetenparadysje praktijk voor voetreflexmassage in Breezand

’t Voetenparadysje praktijk voor voetreflexmassage in Breezand. Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige therapie die eenvoudig van aard is en zeer effectief. Vandaag de dag gunnen we onszelf soms maar weinig tijd om stil te staan bij ons welzijn. En zolang u zich goed voelt, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Heerlijk juist! Maar het kan zijn dat u zich afvraagt of u voldoende in balans bent, of waar bepaalde klachten vandaan komen. Of u voelt zich goed, maar misschien ervaart u stress of heeft u de laatste tijd weinig energie. Of u wilt uzelf gewoon verwennen met een moment van ontspanning…welverdiend!

U bent van harte welkom in ’t Voetenparadysje, praktijk voor voetreflexmassage in Breezand. Voetreflextherapie is een natuurgeneeskundige therapie die eenvoudig van aard is en zeer effectief.
Er zijn verschillende soorten behandelingen: afhankelijk van uw wensen en/of klachten stemmen we samen af welke behandeling het beste bij u past.
Voetreflexologie is voor iedereen. Zo kunnen ook kinderen hier veel baat bij hebben.

 t voetenparadysje - voetreflex

VOETREFLEXOLOGIE

Bij voetreflextherapie gaan we ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De twee voeten worden gezien als één lichaam. Op de voetzool zijn de zones te vinden die corresponderen met de organen en op de voetrug zijn de zones te vinden die corresponderen met de oppervlakkig gelegen lichaamsdelen zoals huid, spieren en gewrichten. De hielen van de voeten worden gezien als het bekkengebied, de top van de voeten als het hoofd en de nek en het middengedeelte van de voet omvat alles daar tussenin.
Aan de voet kan afgelezen (gevoeld) worden waar in het lichaam eventuele blokkades aanwezig zijn. Door die betreffende zones op uw voet zones te masseren wordt de energiedoorstroming in het hele lichaam hersteld en/of onderhouden. Deze therapie komt oorspronkelijk uit China en wordt daar al meer dan 5000 jaar toegepast in het dagelijks leven.

Wat kan voetreflextherapie voor u betekenen?
Als uw lichaam uit balans is, kunnen verschillende klachten ontstaan. Tijdens uw eerste afspraak kijken we samen naar wat uw voornaamste klacht of vraag is en welke behandeling het beste bij u zou passen. Er zijn verschillende behandelmethodes en voetreflextherapie kan ook preventief toegepast worden. Heeft u geen klachten, maar wel een druk bestaan? Dan kan voetreflexmassage meerwaarde bieden in de vorm van rust en ontspanning. Tenslotte is een uitgerust en gezond lichaam een belangrijk goed, zeker als u weinig tijd voor uzelf heeft.

 

’t Voetenparadysje praktijk voor voetreflexmassage in Breezand

't Voetenparadysje

’t Voetenparadysje

Ceresplein 1

1764 HD Breezand

Phone : 06 23853185

Email :voetenparadysje@quicknet.nl

Websitewww.voetenparadysje.nl

 

 

Related posts