Woest Restaurant CallantsoogRestaurants & Horeca SPOTLIGHT 

Strandrestaurant Woest

Strandrestaurant Woest is geen ‘normale’ strandtent, zoals u hier in de omgeving tegenkomt, maar veel meer restaurant-gericht. Wij zijn een blijvend paviljoen en zijn 365 dagen geopend per jaar! Onze inrichting is sfeervol en modern. Een jong en vrolijk team staat elke dag voor u klaar. 

Bij Woest kunt u lunchen dineren en borrelen. Ons hele paviljoen is van glas, zodat u echt de zee van dichtbij ervaart, we doen vaak ons naam eer aan door de WOESTé zee.

 

Tip van de keuken: Twoestie XL

Twee keer per jaar hebben we een nieuwe kaart met weer heerlijke gerechten. Welk gerecht er altijd terug komt is de TWOESTIE XL( tosti ), hier staat Woest bekend om, vanwege de heerlijke pittige saus erbij!

 

We hebben een mooie grote open keuken, zodat u onze keukenbrigade aan het werk kunt zien. Boven hebben wij nog een verdieping dat voor vergaderingen en kleine feestjes kan worden afgehuurd.

 

Groot terras met mooie zonsondergangmomenten

In de zomer of met goed weer is het heerlijk toeven op ons grote terras. We hebben veel plek met heerlijke stoelen en de parasols geven, indien nodig, voldoende schaduw. Ook hebben we loungebanken buiten, waar u optimaal op kunt relaxen! En die fantastische zonsondergang… die wilt u toch ook zien aan de kust? Kom daarom lekker genieten bij Woest, elke dag weer hebben we een waanzinnig mooie zonsondergang. Gegarandeerd!

 

Wij zijn een paviljoen voor jong en oud, voor een chocomelletje en een goed glas wijn, een bord nacho’s of een heerlijk uitgebreid diner.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?
Houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van Woest in de gaten om up-to-date te blijven! @strandrestaurantwoest
Bent u een keer in de buurt van Julianadorp? Kom dan ook eens een kijkje nemen bij ons andere paviljoen Paal6!

www.woest.nu | kiefteglop 13 | Callantsoog

 Contact gegevens
Strandrestaurant Woest | Kiefteglop 13 | Callantsoog | 0224 583100 | info@woest.nu | www.woest.nu
Openingstijden 
maandag t/m woensdag: 10:00 – 17:00 uur ( winterperiode )
donderdag t/m zondag: 10:00 – 22:00 uur
In de zomer zijn we iedere dag geopend van 10:00 – 22:00 uur

Social media links

insta 

Related posts